«Відчуваємо, що втратили два очки»: Артета висловився про нічию команди Зінченка проти Тоттенхему

Переглядів 664
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Відчуваємо, що втратили два очки»: Артета висловився про нічию команди Зінченка проти Тоттенхему
Мікель Артета і Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Головний тренер Арсеналу, за який виступає Олександр Зінченко, Мікель Артета висловився щодо нічийного результат в лондонському дербі проти Тоттенхему.

Арсенал не зміг обіграти Тоттенхем і зіграв у нічию 2:2. Мікель Артета вважає, що його команда втратила два очки, адже команда вела у рахунку. Також наставник згадав момент Жезуса, який міг принести перемогу.  

«Ми відчуваємо, що втратили два очки. Коли ми більше контролювали гру і домінували в ній, і ми забивали гол, вони зразу забивали у відповідь. Ми втратили величезний шанс, який був у Жезуса, це важливі моменти для нас. У результаті ми все одно повернулися в гру, забили гол, але відразу пропустили. Тож емоційно це було складно прийняти».

Наставник Арсеналу відзначив клас виконавців Тоттенхему та сказав, що з цим результатом треба змиритися.

«Найскладніше – забити м'яч у сітку. Ми зробили це двічі, але я думаю, що ми пропустили два дуже неприємних голи. На такому рівні Тоттенгем буде карати тебе, тому що у них топові гравці. Звичайно, ми розчаровані тим, як пропустили голи, але це футбол, і з цим треба змиритися», — сказав Артета для BBC.

  • Лондонський Арсенал після шести зіграних турів йде на п’ятому місці із 14 балами в активі. Від лідируючого Манчестер Сіті «каноніри» відстають на чотири пункти.
  • Наступний матч команда Зінченка проведе в рамках Кубка ліги проти Брентфорда 27 вересня.
  • Зінченко цього сезону провів шість матчів за лондонський клуб, але результативними діями не відзначився.