Зінченко, Мудрик, Забарний: як зіграли українці у шостому турі АПЛ

Переглядів 2882
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
3 голоси
Зінченко, Мудрик, Забарний: як зіграли українці у шостому турі АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Google
Одразу три поєдинки за участі гравців збірної України припали на недільну програму шостого туру АПЛ. Олександр Зінченко, Михайло Мудрик та Ілля Забарних вийшли з перших хвилин у своїх клубах.

Арсенал та Тоттенгем влаштували гольову перестрілку у Дербі Північного Лондона. зустріч на стадіоні «Емірейтс» завершився з рахунком 2:2.

Зінченко та Ко двічі виходили в лідери протягом 90 хвилин, однак футболісти Тоттенгема змогли скористатися помилками в обороні суперника

Олександр у матчі проти Тоттенгема відіграв з першої та до останньої хвилини.

АПЛ. 6 тур

Арсенал –  Тоттенгем – 2:2

Голи: Ромеро (автогол), Сака, 54 (з пенальті) – Сон, 42, 55

Михайло Мудрик отримав 60 хвилин ігрового часу від менеджера Челсі Маурісіо Почеттіно. Порівняно з попереднім поєдинком проти Борнмута Михайло був помітним та майже оформив асист на Джексона, який міг виводити господарів вперед.

Переломним моментом у грі стало вилучення Гюсто. Центрбек Челсі залишив команду в меншості, чим і скористалася Астон Вілла, яка здобула мінімальну перемогу (0:1).

Челсі – Астон Вілла – 0:1

Гол: Воткінс, 73

Борнмут Іллі Забарного потрапив під гарячу руку Брайтона. Автого Керкеса та Дубль Мітоми забезпечили необхідний результат команді Роберто Де Дзербі.

Забарній відіграв проти Брайтона увесь матч та отримав жовту під кінець першого тайму.

Брайтон – Борнмут – 3:1

Голи: Керкес, 45+2 (автого), Мітома, 46, 77 – Соланке, 25