«Відчувається відсутність бомбардира Сидорова»: Микитін пояснив, чому Металург не зміг обіграти Кремінь

Переглядів 1097
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Відчувається відсутність бомбардира Сидорова»: Микитін пояснив, чому Металург не зміг обіграти Кремінь
Володимир Микитін. Фото: Google
Головний тренер запорізького Металурга Володимир Микитін враженнями про гру своїх підопічних у стартовому матчі Першої ліги проти Кременя (0:0).

Микитін відмітив, що втрата форварда Олексія Сидорова сильно позначилася на атакувальному потенціалі його підопічних. Тому Металург дуже потребує підсилення саме форвардом.

«Поки що дуже відчувається відсутність бомбардира Олексія Сидорова, який перейшов до Металіста 1925. Все ж, в останні роки вся гра в завершальній стадії була заточена на ньому, а наші нинішні нападники поступаються, як за майстерністю, так й антропометричними даними.

Ось чому зараз для нас дуже важливо підсилитися форвардом, який би за манерою гри нагадував Сидорова».

Також наставник висловився щодо наступного матчу своїх підопічних проти Інгульця в Кубку України. Микитін чітко пояснив, у якому складі буде грати його команда.

«Ми вже визначилися, що в цьому матчі не задіємо провідних гравців. Для Металурга»в пріоритеті – виступ в першості, а вже в наступному турі нас чекає далекий переїзд до Сум, де, переконаний, що місцева Вікторія шостого серпня чинитиме впертий опір», — сказав Микитін для Sport.ua.

  • За підсумками минулого сезону Металург виборов шанс зіграти у стикових матчах за право брати участь в УПЛ, але програв Вересу.
  • Портал Transfermarkt оцінює Сидорова в 250 тисяч євро.
  • На професійному рівні виступав за запорізький Металург, за юнацьку команду провів 24 матчі – 15 голів. За основний склад зіграв у 74 матчах та відзначився 30 голами.
  • В минулому сезоні він забив 11 голів, ставши другим найкращим бомбардиром Першої ліги.