Відео чергового голу вінгера Шахтаря за Сабах: українець став лідером азербайджанської команди

Переглядів 452
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Відео чергового голу вінгера Шахтаря за Сабах: українець став лідером азербайджанської команди
Олексій Кащук. Фото: Сабах
Правий вінгер Шахтаря Олексій Кащук, який виступає на правах оренди за Сабах, знову забив у складі азербайджанського клубу.

Кащук разом із Сабахом зараз перебуває у Туреччині, де команда проходить передсезонну підготовку. Вчора, 12 січня його команда мала спаринг з польською Вартою з Познані.

Українець розпочав цю зустріч в основному складі та міг принести перемогу в ній для свого клубу, але не склалося. На 42-й хвилині азербайджанці провели швидку контратаку, в результаті м'яч опинився у штрафному майданчику, звідки Кащук ударом в один дотик відправив його у ворота.

До 90-ї хвилини це був єдиний гол у цій зустрічі, але полякам вдалося вирвати нічию – 1:1. Варто зазначити, що матч проходив за непростих погодних умов.

Нагадаємо, Кащук із березня 2022 року перебуває в оренді в Сабасі, яка закінчується влітку. Цього сезону він провів 15 офіційних матчів, у яких забив вісім голів і віддав чотири результативні передачі.

Сабах у турнірній таблиці азербайджанської Прем'єр-ліги знаходиться на другому місці, маючи у своєму активі 43 очки після 18 матчів. Лідером є Карабах із 50 очками.