Відео голів матчу Брентфорд Б – Україна – 0:2: взяття воріт у виконанні Сватка та Судакова у дебюті Ротаня

Переглядів 1513
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Відео голів матчу Брентфорд Б – Україна – 0:2: взяття воріт у виконанні Сватка та Судакова у дебюті Ротаня
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Учора, 23 березня, у рамках підготовки до старту групової стадії кваліфікації на Євро-2024 збірна України провела товариську гру проти другої команди Брентфорда (2:0).

У четвер, 23 березня, наша збірна у дебютному матчі Ротаня зіграла з Брентфордом 2. За ініціативи англійцаі матч пройшов не на їхньому клубному стадіоні, а відносно поряд, як за мірками Лондона – на арені ФК Вімблдон.

За згодою обох сторін було ухвалено рішення зробити матч закритим для ЗМІ та не організовувати трансляцію. На трибуни було допущено лише представників офіційних делегацій суперників та родини українських футболістів, які проживають за кордоном.

Зазначимо, що у середині першого тайму м'яч забив Олександр Сваток, для якого це був дебютний гол у складі збірної України. У другій половині гри другий м'яч у ворота англійської команди відправив Георгія Судака.

Прес-служба УАФ представила невеликий огляд матчу в офіційному ютуб-каналі організації.

Нагадаємо, збірна України стартує у груповому етапі відбору на чемпіонат Європи-2024 поєдинком другого туру проти Англії. Гра пройде в Лондоні на стадіоні «Уемблі» 26 березня і розпочнеться о 19:00 за київським часом.