«Виділив би двох футболістів»: Вацко назвав двох гравців з УПЛ, які можуть посилити збірну України

Переглядів 1226
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Виділив би двох футболістів»: Вацко назвав двох гравців з УПЛ, які можуть посилити збірну України
Володимир Бражко. Фото: ФК Зоря
Відомий журналіст і коментатор Віктор Вацко виділив футболістів луганської Зорі, які мають хороші шанси отримати виклик до збірної України.

Віктор Вацко у своїй авторській програмі на ютубі назвав двох гравців Зорі, які заслуговують на виклик до збірної України найближчим часом.

«У цьому аспекті я виділив би двох футболістів. Перший - це центральний захисник Арсеній Батагов. Дуже великий прогрес у цього гравця, у нього антропометрія хороша, у повітрі грає сильно і в позиційній грі він дуже додав, при цьому швидкість на пристойному рівні».

Також журналіст назвав Володимира Бражка, який за своїми ігровими якостями підходить національній команді, тим паче, що досвідчені гравці Тарас Степаненко та Сергій Сидорчук через вік незабаром можуть завершити міжнародну кар'єру.

«Ще один гравець, який може претендувати на виклик до збірної України - це Володимир Бражко. Яка логіка в цій відповіді? У нас у збірній скоро виникне потреба в класичному опорному півзахиснику. У цьому сезоні Бражко має вражаючий вигляд, прогрес очевидний».

У поточному сезоні 21-річний Бражко у складі Зорі провів 26 матчів, у яких забив сім м'ячів і зробив один асист.

В активі 21-річного Батагова 29 поєдинків і один асист за луганську команду в цій кампанії.