Відхід пішов на користь: колишній легіонер Динамо увійшов до топ-5 гравців зарубіжного чемпіонату

Переглядів 703
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Відхід пішов на користь: колишній легіонер Динамо увійшов до топ-5 гравців зарубіжного чемпіонату
Карлос де Пена. Фото: ФК Інтернасьонал
Колишній півзахисник київського Динамо Карлос де Пена успішно адаптувався до бразильської Серії А у складі Інтернасьонала. Гравець залишив біло-синіх у квітні цього року.

Де Пена дуже швидко став основним гравцем Інтернасьонала, який допоміг бразильському клубу здобути срібні медалі чемпіонату.

За підсумками завершеного чемпіонату Бразилії 30-річний уругваєць став найкращим гравцем у своїй команді, а також увійшов до топ-5 найкращих гравців бразильської першості за версією порталу SofaScore.

За 34 проведені матчі ексдинамівець забив п'ять м'ячів і віддав шість результативних передач. Середня оцінка за ці ігри у нього вийшла на рівні 7.32 бали, що дозволило йому увійти до п'ятірки найкращих гравців. Цікаво, що п'яте місце він розділяє з Джоном Аріасом, який заробив такий самий середній бал.

Уругваєць виступав за Динамо з квітня 2019 року до квітня 2022 року, залишивши клуб завдяки правилу ФІФА для іноземних футболістів. За цей час він взяв участь у 102 поєдинках, у яких забив 19 м'ячів та віддав 19 асистів.

Контракт де Пени з Інтернасьоналем діє до 31 грудня 2024 року. Авторитетний портал Тransfermarkt оцінює гравця у чотири мільйони євро.

X