«Відмазуються за Шахтар»: Кучер незадоволений роботою арбітра у грі з Минаєм

Переглядів 1124
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Відмазуються за Шахтар»: Кучер незадоволений роботою арбітра у грі з Минаєм
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер залишився незадоволений діями арбітра Олексія Деревинського у виїзному матчі 26 туру чемпіонату України проти Миная.

Дніпряни у надважкому матчі перемогли Минай з рахунком 1:0. Артем Довбик забив черговий м'яч, а до рекорду Генріха Мхітаряна залишилося ще два голи.

Наставник Дніпра-1 був незадоволений арбітражем у сьогоднішньому матчі. Головні претензії - до відсутності жовтих карточок гравцям Миная. На думку тренера, їх мало б бути вже з десяток. Про це пише телеграм-канал УПЛ жива.

«Найцікавіше те, що Кучер каже, що судді "відмазуються" перед Минаєм за помилку в матчі з Шахтарем. Це він викрикував й судді в полі, й комусь на трибунах, хто вболіває за Минай», - написав журналіст Ігор Семйон у власному телеграмм-каналі.

Нагадаємо, що у матчі 24-го туру УПЛ, який відбувся 3 травня та завершився перемогою «гірників» (1:0), арбітр Микола Балакін не зарахував чистий гол Миная у ворота Шахтаря.

Після перемоги над закарпатцями підопічні Кучера скоротили відставання від Шахтаря на два очка. Наступну гру Дніпро-1 зіграє з Колосом 19 травня.

В свою чергу Минай після поразки залишився на 13-му місці, маючи 26 балів у 26 матчах. Наступну гру команда Володимира Шарана проведе 20 травня з одеським Чорноморцем.