Відома зарплата Павелка в УЄФА: президент УАФ може отримувати ще більше, відома умова

Переглядів 1354
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Відома зарплата Павелка в УЄФА: президент УАФ може отримувати ще більше, відома умова
Андрій Павелко та Александер Чеферін. Фото: УЄФА
Стала відома фінансова складова членства президента Української асоціації футболу Андрія Павелка у Виконавчому комітеті УЄФА.

Андрій Павелко на поточний момент є членом Виконкому УЄФА. Його чотирирічний строк добігає кінця, а вже 5 квітня в Лісабоні його можуть переобрати ще на чотири роки. За інформацією телеграм-каналу Динамо Київ Inside, на цій посаді президент УАФ отримував щомісячну зарплату в розмірі 35 тисяч євро, а за минулі чотири роки він сумарно отримав 1,68 млн євро.

Джерело запевняє, що футбольний функціонер планує не тільки зберегти свою посаду у виконкомі, а й піти на підвищення - стати одним із віце-президентів УЄФА. На цій посаді його очікує оклад у розмірі 55 тисяч євро.

Нагадаємо, що Печерський районний суд міста Києва продовжив відсторонення Андрія Павелка з посади президента УАФ до 13 травня. А ось пресслужба УАФ відреагувала на це своїм спростуванням.

Зазначимо, у період із 24 травня 2013 року до 7 лютого 2019 року віце-президентом УЄФА був колишній президент ФФУ Григорій Суркіс.

X