Відомо, чому Динамо не схотіло підписати цілий ряд бразильських зірок: відмовилися кияни і від Неймара

Переглядів 792
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Відомо, чому Динамо не схотіло підписати цілий ряд бразильських зірок: відмовилися кияни і від Неймара
Неймар. Фото: Google
Український футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів, як київське Динамо свого часу не захотіло придбати бразильців, які зараз стали зірками футболу.

Скаути Динамо 15 років тому переглядали багатьох бразильців, які стали зірками світового футболу. Про це повідомив Співаковський.

«2008 рік. Скаути Динамо поїхали до Південної Америки, щоб подивитися на юнацьку збірну Бразилії. А там прямо зірка зіркою поганяє. Лідерами цієї команди були Оскар, Каземіро, Лукас Моура та Неймар».

Також журналіст сказав, що Динамо не підпсувало Неймара через високі запити Сантоса, а Каземіро, Лукаса Моура та Оскара забракував тодішній головний тренер киян Сьомін.

«Напівдохлого Неймара скаути Динамо помітили набагато раніше і запитали: скільки цей хлопець буде коштувати? Їм сказали: 15 мільйонів. І розмова закінчилася. Щодо всіх інших, то їхні профайли були передані тодішньому головному тренеру Динамо Юрію Сьоміну.

Його вердикт був таким. Він сказав наступне: «Оскар щуплий, Каземіро товстий, Лукас Моура дрібнуватий», — сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

Нагадаємо, що Неймар у 2013 році перейшов до Барселони з Сантоса за 88 мільйонів євро, а у 2017 році вирушив до ПСЖ за рекордні 222 мільйони євро.

Інші бразильці також вирушили підкорювати Європу: Лукас Моур перейшов до ПСЖ, Оскар став гравцем Челсі, а Каземіро підписав контракт із Реалом.

X