Відомо, коли клуби остаточно вирішать долю УПЛ-ТБ: джерело повідомило подробиці

Переглядів 2485
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Відомо, коли клуби остаточно вирішать долю УПЛ-ТБ: джерело повідомило подробиці
Фото: Google
Представники клубів української Прем’єр-ліги завтра, 14 липня, зберуться на чергове засідання, щоб спробувати остаточно вирішити питання з утворенням єдиного телепулу.

Спроба номер … енна. Керівники клубів УПЛ все ж не полишають спроб створити УПЛ ТБ і на цій платформі транслювати всі поєдинки елітного чемпіонату України.

«За моєю інформацію, 14 липня представники клубів зберуться на засідання клубів УПЛ, і остаточно мають закрити такий проект, як УПЛ-ТБ.

Усіх хвилює, де можна буде переглянути матчі УПЛ? Усе залишиться без змін: плюси (телеканали, що входять до медіа-холдингу 1+1, – прим. «УФ») покажуть безкоштовно матчі чотирьох клубів, один-два клуби будуть виходити на Youtube, а до решти повернеться Setanta, яка за цей тиждень провела переговори з клубами», — написала на своїй сторінці в мережі Facebook шеф-редактор ІА Центр новин Ольга Витак.

  • За інформацією джерела підписка на наступний сезон вартуватиме 109 гривень на місяць. 
  • Раніше говорилося, що УПЛ ТБ як єдиний телепул реалізований не буде. Адже проти проголосували представники Дніпра-1, Динамо та Зорі. Утримався Верес.
  • 12 або 13 клубів планували реалізувати план Б без «відмовників» на основі мультиплатформового принципу. Матчі мали б показуватися на кількох ОТТ-платформах, а також на ютубі.
  • Орієнтовна ціна пакету мала становити – 50 гривень на місяць. Очікуваний прибуток – близько 40 млн грн на всіх.