Відомо з ким зіграє Дніпро-1 або Зоря, якщо вилетять із кваліфікації ЛЧ: обидва суперники мають український слід

Переглядів 18891
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
7 голосів
Відомо з ким зіграє Дніпро-1 або Зоря, якщо вилетять із кваліфікації ЛЧ: обидва суперники мають український слід
Кубок Ліги Європи. Фото: Google
Стало відомо з якими клубами перетнеться віце-чемпіон України у кваліфікації Ліги Європи, якщо не пройде другий кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Всі потенційні команди-суперниці дуже непрості.

У другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів віце-чемпіон України зіграє з грецьким Панатінайкосом або швейцарським Серветтом.

Якщо вдасться пройти цього суперника, то у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів Дніпро-1 або Зоря зіграє з кимось із чотирьох наступних клубів:

  • Рейнджерс (Шотландія)
  • Брага (Португалія)
  • ПСВ (Нідерланди)
  • Марсель (Франція)

У випадку, якщо другий кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів віце-чемпіон України не подолає, то вилетить у третій кваліфікаційний раунд Ліги Європи, де вже є два потенційних суперники. Це чеська Славія чи грецький Олімпіакос. 

Нагадаємо, що за правилами у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи не можуть перетинатися команди з однієї країни.

При вильоті з третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи у раунді плей-офф Ліги конференцій віце-чемпіон України гарантовано буде у посіві.

Олег Блохін в Олімпіакосі. Фото: Олімпіакос

Нагадаємо, що свого часу грецький Олімпіакос тренувало одразу два вітчизняних спеціалісти: Олег Блохін (1990 – 1993 рр.) та Олег Протасов (2002 – 2004 рр.).  

Цікаво і те, що проти Дніпра-1 чи Зорі має шанс зіграти ексгравець Шахтаря Тарас Качараба. Він зараз захищає кольори Славії.

X