«Відповідь буде»: одіозний президент Інгульця Поворознюк відреагував на провокаційні репліки Гордона

Переглядів 1433
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Відповідь буде»: одіозний президент Інгульця Поворознюк відреагував на провокаційні репліки Гордона
Олександр Поворознюк. Фото: ФК Інгулець
Президент Інгульця Олександр Поворознюк не збирається відмовлятися від своїх слів на адресу відомого журналіста Дмитра Гордона щодо його роботи на розкол України.

Гордон почав публічно з'ясовувати стосунки з Поворознюком після того, як епатажний бізнесмен в грубій формі відправив його на три літери у відповідь на прохання записати інтерв'ю з ним. Пізніше Гордон обізвав Поворознюка «жирною дупою».

«Хочу сьогодні звернутися до своїх шанувальників. Дивлячись на те, що зараз в інтернеті йдуть такі наїзди на мене, справді, б###ь, г####н, чи цей Гордон, точно відпрацьовує «ахметівські гроші». Красень, слово тримає, але відповідь йому буде трохи пізніше.

Так, я купив будинок на Закарпатті. І машину ще купив дружині, восени собі Lexus купив, а лише у березні отримав. Я цього не приховую. Просто різниця полягає в тому, що я купую за зароблені, а вони за крадені», – сказав Поворознюк клубній пресслужбі.

Першу частину чемпіонату України Інгулець завершив на 14 місці із 13 очками в активі. Чемпіонат України відновиться на початку березня.