«Відповів дуже низьким тоном»: журналіст назвав українських футболістів, що можуть спробувати себе у кіно

Переглядів 434
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Відповів дуже низьким тоном»: журналіст назвав українських футболістів, що можуть спробувати себе у кіно
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Відомий футбольний журналіст, інсайдер та ведучий Михайло Співаковський поміркував про те, хто з представників українського футболу міг би спробувати себе у кіноіндустрії.

Михайло Співаковський, який окрім футбольної галузі також працює актором театру та кіно, вважає, що колишній півзахисник Динамо та збірної України Олександр Алієв органічно б виглядав у кадрі.

«Я думаю Алієв, якщо знімати його під певним ракурсом у певному контенті. Мені здається, що як персонаж він був би максимально автентичний».

Серед діючих гравців експерт вибрав Олександра Зінченка, з яким він мав особисту розмову п'ять років тому.

«Якщо брати інший рівень, когось елегантного, то я спілкувався із Зінченком по телефону, коли йому було 20 років. Мене тоді дуже вразила його дикція, мова. Він відповів дуже низьким тоном. Був дуже розумним хлопчиком», – розповів Співаковський в інтерв'ю YouTube каналу «XSPORT».

Нагадаємо, що останнім професійним клубом Алієва був казахський Тараз, який він залишив восени 2016 року. Після цього Олександр виступав у низці аматорських клубів, а також пробував себе у ролі головного тренера у ФК Хмельницький.

Після початку повномасштабної війни Алієв вступив до лав тероборони Києва.