«Відразу побачили»: Срна озвучив сильні сторони новачка Шахтаря Гочолейшвілі

Переглядів 566
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Відразу побачили»: Срна озвучив сильні сторони новачка Шахтаря Гочолейшвілі
Даріо Срна. Фото: Шахтар
Першим новачком Шахтаря у зимове трансферне вікно став молодий грузинський захисник Георгій Гочолейшвілі, який сьогодні був офіційно представлений донецьким клубом.

Директор із футболу «гірників» Даріо Срна розповів в інтерв'ю клубній прес-службі, які ігрові якості допоможуть футболістові заграти у складі донецької команди.

«Ми відразу побачили швидкість, витривалість та гарний останній пас. Дуже важко сьогодні знайти таких футболістів, які підходять Шахтарю, адже ми є специфічною командою зі специфічним футболом.

Вибір ліг на Гочолейшвілі, і я думаю, ми не помилилися. Він працюватиме, докладатиме зусиль і свій шанс отримає», – заявив Срна.

Контракт 21-річного Гочолейшвілі з донецьким клубом дійсний до кінця 2027 року. Георгій має в активі один матч за національну збірну Грузії.

Шахтар під керівництвом Ігора Йовічевіча продовжує підготовку до відновлення сезону на тренувальному зборі в Туреччині. «Гірники» зіграють із французьким Ренном у 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинки відбудуться 16 та 23 лютого.