Відстояли

Переглядів 278
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

Стартові склади мали визначальний вплив на перебіг подій на полі. Більше це стосується луганців, адже зразу троє ключових виконавців — Грицай, Чайковський та Болі — не змогли взяти участь у матчі. У «Таврії» змін порівняно з минулим туром не було, хоча сімферопольці й бажали це зробити, намагаючись внести до стартового протоколу новачка колективу Бурдужана. Однак через технічні моменти не вдалося задіяти румунського нападника, відтак заявки було подано з великим запізненням.

Обом колективам багато часу для розгойдування не знадобилося. Це стало помітним у створених моментах і ранніх жовтих картках. Утім особливої користі це не приносило. Відзначимо, що все ж більше активних дій провели підопічні Юрія Вернидуба: вони могли неодноразово розписатися у воротах Кахрімана. Найближче до цього був молодий Малишев, після пострілу якого м’яч одлетів од стійки. Водночас, господарі не забували й про моменти… «Таврії», в одному з епізодів ледве не привезли собі гол. Сантіні помилився з передачею на партнера, проте Фещук із таким подарунком долі не зміг швидко впоратися.

Другий тайм лише підтвердив домінування «Зорі». Проте всього створеного не вистачило для здобуття п’ятої звитяги поспіль у рідних стінах. Навіть три гравці атакувального плану, котрі вийшли впродовж останніх 45 хвилин, не змогли допомогти. Відтак «Зоря» залишається на сьомому місці, не зумівши наблизитись упритул до «Ворскли», а таврійці зрівнюються із запорізьким «Металургом».

На післяматчевій прес-кон­фе­ренції Юрій Вернидуб зазначив, що дуже хвилювався за результат після перемоги над «Динамо», та поскаржився на відсутність щастя. Наставник гостей Янніс Христопулос наголосив, що протидіяли одній з кращих команд України, відтак радий, що його підопічним уперше за чемпіонат удалося не пропустити.

Євген ДЕМЯН.

X