Вихід Зінченка на заміну, вилучення і два голи: як зіграли Арсенал і Брайтон у матчі АПЛ

Переглядів 2434
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
3 голоси
Вихід Зінченка на заміну, вилучення і два голи: як зіграли Арсенал і Брайтон у матчі АПЛ
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Google
Арсенал та Брайтон розписали мирову в стартовому поєдинку четвертого туру АПЛ, який проходив у Лондоні. Матч завершився з рахунком 1:1.

Арсенал втратив перші залікові бали в матчі третього туру АПЛ проти Брайтона.

Команди обмінялися забитими голами в кожному з таймів. Наприкінці першої 45-хвилинки Хаверц покарав захист Брайтона за помилку, а після повернення команд з роздягальні Райс залишив Арсенал в меншості, чим скористалися гості.

Одна з атак Брайтона перетворилася на забитий гол, коли Жоау Педру першим встиг на добивання та зміг пробити повз голкіпера Арсенала Раю.

В час, що залишився, Арсенал віддав ініціативу супернику, проте не зміг реалізувати мінімальну кількість моментів, яка виникала біля воріт Брайтона.

Український захисник Арсенала Олександр Зінченко отримав ігровий час перед паузою на збірні, помінявши Юррієна Тімбера наприкінці зустрічі.

АПЛ. 3 тур.

Арсенал – Брайтон – 1:1

Голи: Хаверц, 39 – Жоау Педру, 58.

  • Арсенал зіграв три поєдинки, набрав сім очок і посідає друге місце в турнірній таблиці АПЛ, поступаючись Брайтону за різницею м'ячів.
  • У наступному турі команда Мікеля Артети зіграє на виїзді в північнолондонському дербі з Тоттенгемом у неділю, 15 вересня.