«Він довів, що може впливати на матчі такого рівня»: в Англії захоплені Тоттенгемом, який забрав зірку Шахтаря

Переглядів 1009
Ілля Деулін Ілля Деулін
0 голосів
«Він довів, що може впливати на матчі такого рівня»: в Англії захоплені Тоттенгемом, який забрав зірку Шахтаря
Манор Соломон. Фото: Google
Хоч офіційно про трансфер вінгера Шахтаря Манора Соломона до Тоттенгему ще не оголошено, але англійські ЗМІ вже розмірковують про майбутнє ізраїльтянина в складі «шпор».

За повідомленням ЗМІ, вінгер Шахтаря Манор Соломон досяг усної домовленості з Тоттенгемом щодо продовження кар’єри саме у Лондоні. Хоч все це ще неофіційно, але англійська преса вже аналізує дане «підписання» команди Анге Постекоглу:

«23-річний гравець додасть конкуренції передній трійці Постекоглу, хоча, швидше за все, він буде змагатися з Річарлісоном, Хин Мін Соном і, можливо, Джеймсом Меддісоном за місце на лівому фланзі, де він грав у команді Марко Сілви».

Називають також і сильні сторони ізраїльського вінгера: 

«Його вміння вести м'яч, обігрувати захисників і грати в швидкий пас має сподобатися австралійцю, який пообіцяв повернути «шпорам» гру в передній лінії, швидкий і видовищний футбол. Соломон також готовий повернутися назад і захищатися».

Втім, видання Evening Standard знайшло і недоліки Соломона:

«Соломон провів лише чотири старти в Прем'єр-лізі у складі «Фулхема» в минулому сезоні і навряд чи буде проблемою для першої одинадцятки Анге Постекоглу на перших порах, але, що важливо, ізраїльський легіонер вже довів, що може впливати на ігри такого рівня з лавки запасних».

Наостанок ресурс оцінив і фінансовий вплив даного підписання:

«Підписання довгострокового контракту з Соломоном виглядає як ще один розумний крок Тоттенхема, який залатав дірку у своєму складі багатообіцяючим вільним агентом».

  • У минулому сезоні Соломон зіграв за Фулгем 24 матчі та відзначився п’ятьма голами.
  • «Котеджери» з 52 очками в активі посіли десяте місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Тоттенгем, який фінішував восьмим у чемпіонаті Англії, вперше за довгий час не візьме участь в єврокубках.
  • Шахтар на правах чемпіона України зіграє в груповому раунді Ліги чемпіонів.
  • Угода вінгера з Шахтарем чинна до 31 грудня 2023 року.
  • Раніше гендиректор «гірників» Сергій Палкін заявив, що у разі, якщо трансфер Соломона до Тоттенгема таки станеться, Шахтар подасть на англійський клуб до суду.