«Він має показувати стабільність»: Ребров – про можливий виклик до збірної України лідера Руху

Переглядів 7325
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він має показувати стабільність»: Ребров – про можливий виклик до збірної України лідера Руху
Сергій Ребров та Юрій Климчук. Колаж «Український футбол»
Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, чи звертає він увагу на гравців із менш іменитих клубів, адже не часто можна побачити футболістів в національній команді не з грандів УПЛ.

Сергій Ребров заявив, що слідкує за маленькими клубами і зауважив, що основним критерієм для виклику в збірну є стабільність.

«Я дивлюсь за маленькими клубами. Якщо якийсь гравець показує стабільний рівень у своїй команді, то ним точно зацікавиться якийсь великий клуб. Тому це лише питання часу, чи буде він у якійсь великій українській команді, чи буде за кордоном.

Ребров зізнався, що активно слідкує за львівським Рухом та його молоддю. Також наставник виділив лідера жовто-чорних Климчука. 

«Так, ми стежимо. Климчук? Я дивлюся за Рухом, дуже багато молодих та талановитих гравців. Якщо не помиляюся, 4-5 гравців викликали до молодіжки. Ми дивимось усі команди. Але повинні розуміти, якщо гравця викликають до збірної – він має показувати свій рівень не протягом 1-2 зустрічей, а має показувати стабільність», - сказав Ребров для «Бомбардир».

  • Рух після чотирьох турів набрав десять очок та посідає першу сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Климчук за чотири тури забив три голи та віддав дві результативні передачі.
  • У суботу, 9 вересня, збірна України зіграє номінально домашній матч проти збірної Англії (поєдинок пройде у польському Вроцлаві).
  • У вівторок, 12 вересня, підопічні Реброва зіграють з Італією в Мілані.
  • У трьох матчах кваліфікації на Євро-2024 команда синьо-жовтих набрала шість очок та посідає друге місце у групі С.