«Він може продовжити контракт з Аль-Айном»: Моралес невпевнений, що Ребров очолить збірну України

Переглядів 1331
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Він може продовжити контракт з Аль-Айном»: Моралес невпевнений, що Ребров очолить збірну України
Роберто Моралес. Фото: Google
Відомий український журналіст та коментатор Роберто Моралес поділився думкою про ймовірність того, що Сергій Ребров очолить збірну України.

Напередодні товариської гри проти Брентфорда Роберто Моралес ставить під сумнів ймовірність того, що Ребров очолить національную команду.

Журналіст вважає, що Реброву комфортно працювати в Аль-Айні.

«Постало геніальне питання, коли Ребров дав інтерв’ю. Він був дуже обережний, але не сказав, що точно по завершенні контракту з Аль-Айном піде до збірної. 

Він сказав, що йому там дуже комфортно працювати. Це історія про те, що він може продовжити контракт з Аль-Айном. Умови йому там точно запропонують кращі».

Також Моралес сказав, що керівництво Аль-Айну розраховує на успіх у Азійській лізі чемпіонів, а тому може запропонувати Реброву новий контракт.

«Аль-Айн серйозно розраховує на Азійську лігу чемпіонів, яка стартує у серпні. Тому, якщо все у нього буде добре за результатами, то Реброву можуть запропонувати новий контракт і він зможе вимагати дуже дорогого підсилення під Азійську лігу чемпіонів, яку так бажають багаті власники клубу. Тому питання, хто буде тренером збірної, дуже загадкове», — сказав Моралес в інтерв’ю «Українському футболу»

Зустріч із клубом українського хавбека Єгора Ярмолюка пройде без присутності глядачів та не транслюватиметься. Поєдинок стане дебютним для Руслана Ротаня на чолі національної команди України.

Поєдинок між збірними Англії та України відбудеться на лондонському стадіоні «Уемблі» у неділю, 26 березня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.