«Він може стати Бейлом»: експерт в Англії поділився своїми очікуваннями від Мудрика

Переглядів 1598
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він може стати Бейлом»: експерт в Англії поділився своїми очікуваннями від Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній нападник Ноттінгем Форест та Ліверпуля Стен Коллімор висловився щодо трансферу Михайла Мудрика з донецького Шахтаря в лондонський Челсі.

Колишній нападник Ноттінгем Форест та Ліверпуля Коллімор пояснив чим вражає Мудрик та чого він може досягнути у своїй кар’єрі.

«Я не передбачатиму майбутнє Мудрика і не говоритиму, що він виграє «Золотий м'яч», ще зарано для чогось подібного, але він хороший гравець. Він цілеспрямований, у нього шалена швидкість, він дуже впевнений у собі, він може забивати та обігравати захисників, перш ніж робити хороші передачі».

Також Коллімор вважає, що Мудрик може розвинутися і стати другим Бейлом.

«Я думаю, що він стане фізично міцнішим і сильнішим у міру того, як розвиватиметься в Челсі, подібно до того, як Гарет Бейл розвивався в Тоттенгемі. Обидва ліві вінгери, обидва мають здатність прориватися повз гравців суперника.

Так що, якби можна було порівняти, я думаю, Мудрик міг би стати гравцем такого типу, як Бейл», - сказав Коллімор.

Челсі підписав контракт з 22-річним Мудриком до 2031 року. «Пенсіонери» заплатили за талановитого футболіста великі гроші:

70 мільйонів Шахтар отримає одразу;

30 мільйонів буде передбачено у вигляді бонусів, у тому числі за перемогу Челсі в АПЛ або Лізі чемпіонів у найближчі сім років.

X