«Він навіть не прибув на тренування»: Кучер назвав проблемних гравців Дніпра-1 напередодні матчу зі Славією

Переглядів 15377
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
6 голосів
«Він навіть не прибув на тренування»: Кучер назвав проблемних гравців Дніпра-1 напередодні матчу зі Славією
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер розповів про кадрову ситуацію у своїй команді перед першим матчем третього раунду кваліфікації до Ліги Європи проти Славії з Праги, який дніпряни програли з рахунком 0:3.

У четвер, 10 серпня, Дніпро-1 зіграв проти Славії у третьому раунді кваліфікації до Ліги Європи, поступившись з рахунком 0:3.

Головний тренер дніпрян Олександр Кучер перед матчем розповів про ситуацію з травмами в команді.

«Щодо травмованих, то так – не буде Мірошніченка (Дениса) і Волинця (Євгена), є питання по Піхальонку (Олександру), у якого піднялася температура – він навіть не прибув на тренування, а залишився у готелі.

Так що по ньому будемо приймати рішення вже завтра. Подивимося, як він себе буде почувати».

У підсумку Піхальонок з'явився на полі на 61-й хвилині.

Окрім цього, український спеціаліст висловився щодо трансферу Артема Довбика до Жирони та кадрової ситуації в цілому.

«Звісно що Артем – це для нас втрата. Його відпустили, адже була домовленість із клубом. Хочу подякувати йому за той час, що він з нами провів, і за те, що він усе гарно зробив, тому хочу побажати йому вдачі, щоб у нього все виходило в Жироні.

У Танчика була червона картка і тут теж питання. Але у нас є гравці, котрі можуть їх замінити. У нас немає такого, що тільки 11 футболістів грають. У нас усі в обоймі, усі виходять і можуть зіграти на тій чи іншій позиції, так що я не бачу у цьому особливих проблем».

Також тренер прокоментував нові підписання Дніпра-1 – Богдана Лєднєва та Олександра Філіппова – та можливе повернення Феліпе Піреса.

«Всі карти одразу відкрили. Звісно, що хлопці приєдналися до нас. Зараз потренуємося, поспілкуємося, подивмося в якому вони стані знаходяться і будемо вже завтра дивитися.

Можливо ви їх завтра побачите», – приводить слова Кучера пресслужба дніпрян.

  • Матч-відповідь відбудеться 17 серпня.
  • Якщо дніпряни здолають Славію, то на них чекатиме протистояння в раунді плей-оф кваліфікації Ліги Європи з луганською Зорею.
  • У випадку вильоту від празької команди, Кучер і Ко зіграють у раунді плей-оф відбору Ліги конференцій з переможцем пари Лех/Спартак Трнава.