«Він не має шансів проти рішучого суперника»: польська преса винесла вердикт Коноплянці

Переглядів 3504
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він не має шансів проти рішучого суперника»: польська преса винесла вердикт Коноплянці
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
У матчі 17-го туру чемпіонату Польщі Вісла Плоцьк на своєму стадіоні приймала Краковію. Поєдинок завершився мінімальною перемогою господарів із рахунком 1:0.

Краковія пропустила вирішальний м’яч на 66-й хвилині. Команда українця навіть залишилася в меншості, адже на 80-й хвилині Осіма був вилучений з поля.

Півзахисник Краковії Коноплянка вийшов у стартовому складі. Проте українець не зміг дограти гру через пошкодження.

Польське видання Dziennik Polski оцінило дії українця на полі, зазначивши, що від нього продовжують чекати більшого.

«Декілька хороших пасів, але загалом від нього очікували чогось більшого. Він начебто вже набрав форму, але ще не досяг високого рівня. Гра надто повільна, і він не має шансів проти рішучого суперника. Він травмувався в одному із зіткнень і був змушений залишити поле».

Проте статистичні портали поставили одну із найкращих оцінок Коноплянці у своїй команді. Sofascore поставив Коноплянці пристойну оцінку гри проти Вісли Плоцьк – 7.0 бала. Це другий показник в команді.

Ще один статистичний портал Airscore також високо оцінив досвідченого українця – 6.7 бала. Знову ж таки, це друга оцінка в у складі Краковії.

У поточному сезоні 33-річний Коноплянка у складі Краковії провів 12 матчів у всіх турнірах, у яких забив три м'ячі та зробив один асист.