«Збирай гроші щомісяця»: Леоненко звернувся до Сидорука та готовий виступати інкасатором особисто

Переглядів 4419
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
 «Збирай гроші щомісяця»: Леоненко звернувся до Сидорука та готовий виступати інкасатором особисто
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник Динамо, а зараз футбольний експерт Віктор Леоненко вирішив серйозно порушити питання фінансової допомоги для легендарних гравців столичного клубу.

Днями Віктор Леоненко відвідав концерт українського виконавця Михайла Грицкана, на якому також були присутні представники старшого покоління із легендарних команд Динамо-1974 та -1986.

Леоненко сказав, що президент Динамо Ігор Суркіс не підтримує колишніх гравців, тож зайнятися збором грошей має капітан Динамо Сергій Сидорчук.

«Вони піднімали Динамо, прославляли. Так як Ігор Михайлович взагалі ніхрена не дає, нічого, жодних грошей, я звертаюся до тебе, Сергія Сидорчука, капітану команди».

Леоненко навіть готовий виконувати роль інкасатора та особисто забирати гроші.

«Збирай гроші щомісяця. Треба, я приїжджатиму до тебе в Конча-Заспу і допомагатимемо «дуже ветеранам». Я тобі подзвоню і починай збирати. Збиратимете – добре. Не будете – отже, ви дуже «класні», – резюмував Леоненко в ефірі однойменного YouTube-каналу.

Нагадаємо, що 53-річний Леоненко захищав кольори Динамо з 1992 по 1998 рр., провівши 129 ігор та забивши 79 голів. Також у його активі 14 матчів та шість м'ячів у футболці національної збірної України.