«Він не обіймався, а перетнувся з ним на полі»: дружина Маліновського відреагувала на фото Руслана з Головіним

Переглядів 2637
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Він не обіймався, а перетнувся з ним на полі»: дружина Маліновського відреагувала на фото Руслана з Головіним
Руслан та Роксана Маліновські. Фото: Instagram
Дружина українського півзахисника французького Марселя Руслана Маліновського Роксана відреагувала на скандальне фото її чоловіка з російським хавбеком Монако Олександром Головіним.

Минулої суботи Марсель у рамках 20-го туру Ліги 1 зіграв унічию з Монако (1:1). Наступного дня у мережі з'явилося фото, на якому представники воюючих країн – українець Маліновський та росіянин Головін, обіймаються після фінального свистка.

Українські фанати одразу ж гнівно відреагували на скандальний вчинок Маліновського. Згодом дружина гравця Марселя Роксана відповіла на жорстку критику фанатів у бік Руслана.

«По-перше, він не обіймався, а перетнувся з ним на полі після гри, гравець Монако просто привітався, Руслан відповів. Нічого такого не бачу. До того ж, позиція гравця нам стала відома. Це його особиста справа висловлюватись публічно чи ні, нам все одно», – написала Роксана в інстаграмі.

Також дівчина додала, що Руслан дуже багато допомагає Україні з перших днів війни, і справжні вболівальники це знають, а всіх, хто ображатиме чоловіка, відправить до чорного списку. Зазначимо, що пост Роксани на захист чоловіка розкритикував фанати.

Пізніше Роксана додала, що всі, хто обурюються вчинком її чоловіка, можуть безпосередньо звернутися до Монако з вимогою прибрати Головіна з клубу.

«Я не можу зрозуміти, до чого тут я, пишіть у клуб Монако, чому вони не усунули гравця і він продовжує виступати за їхню команду».

Нагадаємо, що раніше Роксана вже потрапляла в подібну неприємну ситуацію, яка неоднозначно висловлювалася про відносини Росії та України.

X