«Він не провідний гравець»: Сабо виніс однозначний вирок зірці Динамо

Переглядів 1556
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він не провідний гравець»: Сабо виніс однозначний вирок зірці Динамо
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Відомий футбольний тренер та експерт Йожеф Сабо прокоментував перші матчі Андрія Ярмоленка в київському Динамо після повернення з-за кордону.

Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net поділився своїми враженнями щодо гри вінгера Динамо Андрія Ярмоленка. На думку експерта, українцю покине не вдається втілити в життя красиву історію із підняттям киян на наступний рівень.

«Думали, що Ярмоленко потягне за собою команду, але не виходить. У нього дуже багато обрізок та браку. Поки що він не провідний гравець»., — заявив Сабо.

Варто відзначити, що Ярмоленко пропустить першу гру кваліфікації Ліги конференцій проти турецького Бешикташу. У ключового гравця столичного клубу проблеми зі здоров'ям.

  • 33-річний Андрій Ярмоленко влітку повернувся до Динамо у статусі вільного агента після шестирічного етапу зарубіжної кар'єри та провів у складі киян у поточному сезоні п'ять матчів, у яких забив три голи.
  • Поєдинок вирішальної кваліфікації Ліги конференцій між Динамо та Бешикташем буде зіграно сьогодні, 24 серпня (матч прийматиме Бухарест). Початок гри о 20:00 за Києвом. 
  • Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • На попередній стадії стамбульский гранд пройшов Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Головний тренер Динамо Мірча Луческу тренував Бешикташ в період з 2002 по 2004 роки. На чолі цього клубу румунський спеціаліст ставав чемпіоном Туреччини в сезоні 2002/2003.