«Він не впорався»: президент бразильського клубу незадоволений грою колишнього форварда збірної України

Переглядів 6119
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
«Він не впорався»: президент бразильського клубу незадоволений грою колишнього форварда збірної України
Жуніор Мораес. Фото: ФК Шахтар
Президент бразильського Коринтіансу Дуїліо Монтейро Алвес висловився про нападника своєї команди Жуніора Мораеса, який раніше виступав за київське Динамо та донецький Шахтар.

Жуніор Мораес перейшов у Корінтіанс із Шахтаря у березні минулого року, але не зміг повноцінно розкритися у новій команді. Форвард зіграв 20 матчів та забив один м'яч.

Президент бразильського клубу Дуїліо Монтейро Алвес висловився про дії колишнього нападника Динамо, Шахтаря та збірної України.

«Жуніор Мораес не впорався, але він намагається, докладає зусиль, щоб виконати те, що від нього очікують. Ми віримо, що вона все ще може бути корисною», – сказав Алвес в інтерв'ю Portal do Colorado.

35-річний Мораес виступав за донецький Металург з 2011 по 2015 рік і провів 70 матчів, у яких забив 37 м'ячів і зробив вісім результативних передач.

У 2015 році Жуніор перейшов у київське Динамо, у складі якого зіграв 85 поєдинків, забив 34 м'ячі та оформив сім асистів.

Через три роки Мораес перейшов до складу головного конкурента біло-синіх, донецького Шахтаря, і провів 106 матчів, у яких забив 62 голи та зробив 25 результативних передач.

У 2019 році бразилець прийняв українське громадянство та зіграв за нашу національну збірну 11 поєдинків, у яких забив один м'яч та оформив один асист.

Контракт Мораеса з Корінтіансом дійсний до кінця року.