«Він не знає, що Зінченко не захисник»: Леоненко відповів штучному інтелекту, розкритикувавши зірку Арсеналу

Переглядів 6244
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він не знає, що Зінченко не захисник»: Леоненко відповів штучному інтелекту, розкритикувавши зірку Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Легенда київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував відповіді чат-бота Bing у контексті порівняння його з гравцем Арсеналу Олександром Зінченком.

Віктор Леоненко не згоден із відповідями штучного інтелекту, який той дав під час експерименту у контексті оцінки його та лідера Арсеналу Олександра Зінченка ігрових якостей.

«Штучний інтелект, мабуть, не знає, що Зінченко не захисник, а також гравець атаки. Тільки він головою не вміє грати і не біжить так швидко. Думаю, що я б його і задом обганяв свого часу. І я на чистих м'ячах ніколи не грав. Зі мною завжди хтось був, а іноді й два захисники одразу».

Експерт знову вколов Зінченка за сльози під час матчу з Ліверпулем (2:2) в АПЛ і зазначив, що за харизмою перевершує гравця «канонірів».

«А про харизму і говорити нема чого. Тому що сльози після кожної гри. Слава Богу, що після ста ігор стали хоч щось писати англійські зірки. Щось не те вони пишуть, щоправда. Дивно», – сказав Леоненко у подкасті свого телеграм-каналу.

Нагадаємо, що останній матч Зінченка із Саутгемптоном (3:3) став для нього сотим у чемпіонаті Англії. Після цього не найвдалішого поєдинку на українця посипалася критика від екс-зірок АПЛ Гаррі Невілла та Лі Діксон.

26-річний Зінченко провів за Арсенал у поточному сезоні 30 матчів, в яких забив один гол і зробив дві результативні в передачі.