«Він невпевнений у захисті»: італійський журналіст поставив крапку в оцінці центрбека Шахтаря

Переглядів 204
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Він невпевнений у захисті»: італійський журналіст поставив крапку в оцінці центрбека Шахтаря
Марлон. Фото: Шахтар
Бразильський легіонер Шахтаря Марлон невдовзі вдруге дебютує за рідний Флуміненсе, куди перейшов на правах оренди. В Італії назвали рівень захисника.

Марлон невдовзі повинен здійснити повторний дебют за рідний Флуміненсе в матчі 17-го туру чемпіонату Бразилії проти Сантоса. Гра пройде у суботу, 29 липня, о 21:00 за Києвом.

Захисник перейшов до бразильського клубу на правах оренди із донецького Шахтаря, до цього він виступав у Монці в чемпіонаті Італії.

Італійський журналіст Паоло Сегедоні з Gazzetta di Modena, який особливо пильно слідкував за бразильцем під час його гри за Сассуоло, висловився щодо його рівня та назвав сильні сторони футболіста.

«В цілому, дуже гарний гравець, дуже сильний фізично, у якого відмінна гра ногами. Марлон добре виступав у Сассуоло. Він дуже хороший захисник у веденні м'яча та у командній грі, але він також невпевнений у захисті.

Якщо він ризикує, то саме тому, що завжди хоче грати у свій футбол, навіть коли знаходиться під тиском», – сказав Сегендоні для бразильського видання Globo.

  • Оренда Марлона розрахована до 30 червня 2024 року, а угода з Шахтарем – до 30 червня 2026 року.
  • Захисник виступав за рідний клуб до 2016 року, коли пішов до Барселони на правах оренди, а через сезон був викуплений за п'ять мільйонів євро.
  • Марлон перейшов в Шахтар у 2021 році із Сассуоло за 12 мільйонів євро. За «гірників» він провів 22 матчі та виграв із ними Суперкубок України.
  • Після початку повномасштабної війни рф проти України захисник призупинив угоду із Шахтарем і покинув країну.