«Він – один з героїв матчу»: реакція Реброва на вольову перемогу збірної України над Північною Македонією

Переглядів 43175
Олександр Калінін Олександр Калінін
8 голосів
«Він – один з героїв матчу»: реакція Реброва на вольову перемогу збірної України над Північною Македонією
Сергій Ребров, фото: УАФ
У п'ятницю, 16-го червня, збірна України здобула яскраву перемогу над Північною Македонією у третьому турі відбору на Євро-2024 з рахунком 3:2, програючи в два м'ячі.

Національна збірна України змогла переломити хід гри та після невдалого першого тайму перемогти у вольовому стилі (3:2). Головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров прокоментував матч.

«Дуже важлива і важка гра. Ми не мали достатньо часу, щоб щільно підготуватися. Але я вдячний гравцям. Після першого тайму ми показали інший рівень гри. Дуже важливі три очки. Будемо готуватися до Мальти».

Також наставник України погодився, що у першій половині гри його підопічні не показали весь свій потенціал. Але цьому також сприяла відмінний перформанс опонентів.

«Я вважаю, що не тільки ми спали. Північна Македонія діяла дуже якісно. В неї дуже серйозний склад, дуже досвідчені гравці. В першому таймі вони контролювали гру. Дуже важливий гол Іллі Забарного. Потім ми вже були впевнені у своїх силах».

Збірна України перед матчем, фото: УАФ

Крім того, Ребров відмітив, що товариська гра з Німеччиною (3:3), що пройшла декількома днями раніше, могла дещо негативно вплинути на фізичний стан гравців.

«Якщо дивитися на перший тайм, то, мабуть, ця гра була зайвою. Але ця гра дуже важлива для України. Я вдячний Німеччині. Дивлячись на результат я вважаю, що ця гра не була зайвою».

Керманич збірної України виділяє початок другого тайму як переломний момент зустрічі.

«На 45-й хвилині ми почали діяти більш інтенсивно. Після голу команда повірила, що ми можемо перемоги. Перерва була дуже важлива. Гравці переосмислили, що робити у другому таймі і вирвали цю гру».

Окремо Ребров зупинився на персоні Юхима Коноплі, який з'явився на полі по перерві замість Олександра Тимчика та став автором другого голу.

«Просили підключатися до атак. Він не тільки забив гол, а й дуже впевнено зіграв в обороні, дуже багато допомагав. Конопля сьогодні – один з героїв матчу», – сказав Ребров на післяматчевій пресконференції.

  • На даний час в активі України три очки після двох матчів та друге місце у турнірній таблиці групи С.
  • 19-го червня підопічні Реброва зустрінуться з Мальтою у словацькій Трнаві (19:00).