«Він пішов більше разів, ніж будь-хто на каналі»: Денисов розповів про можливу співпрацю з Вацко

Переглядів 471
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він пішов більше разів, ніж будь-хто на каналі»: Денисов розповів про можливу співпрацю з Вацко
Олександр Денисов. Фото: Google
Колишній директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов в останньому інтерв’ю розказав про свій новий діджитал-проект One Pitch Group. Також він не заперечує, що, можливо, знову буде працювати з Віктором Вацко.

Нещодавно топ-менеджер Денисов оголосив про створення нового діджитал-проекту One Pitch Group, який зосередиться на мовленні в YouTube. В арсеналі компанії – 7 повноцінних каналів з архівами шоу, які проводилися ще в епоху телеканалів «Футбол».

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Денисов прокоментував можливе повернення Вацка у свій новий проект.

«Ми з Віктором стільки років провели на одному каналі, що все можливо. Він пішов більше разів, ніж прийшов, більше, ніж будь-хто на каналі. Щоразу він йшов, як назавжди, але щось підказує, що зараз може бути щось таке саме». 

Також Денисов оцінив те, чим займається Вацко та не заперечив можливу співпрацю з відомим коментатором.

«Але, говорячи серйозно, з Віктором Вацко цікаво працювати, мені подобається його новий проект, я його слухаю, але прямо зараз у мене для нього немає пропозиції, щоб зі мною пірнути в новий проект. Як тільки це народиться, я точно дивитимуся на всі боки, в тому числі і в бік Віті, щоб щось зробити спільно. Тому я нічого не виключаю», — заявив Денисов в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що канали «Футбол 1/2/3» були змушені призупинити свою діяльність цього літа. Причиною став відхід Ріната Ахметова з медіа-бізнесу і передача ліцензій на свої телеканали державі.