«Він повинен бути чудовим гравцем»: Мудрик шокував форварда збірної Англії

Переглядів 802
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він повинен бути чудовим гравцем»: Мудрик шокував форварда збірної Англії
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Нападник Ньюкасла Каллум Вілсон поділився думками щодо новачка лондонського Челсі Михайла Мудрика. На його думку, українець має доводити свою вартість на полі.

Вілсон вважає, що Мудрик повинен правильно розвиватися в Челсі протягом усього свого терміну контракту. 

«У такому віці ви підходите до ключового етапу своєї кар'єри, коли хочете продовжувати розвиватися. Якщо він бачить, що більше розвиватиметься у Челсі, ніж в Арсеналі або бачить, що розвиватиметься в одному клубі вісім з половиною років, то це довго».

Також Вілсону цікаво, як Мудрик впорається із тиском, адже у Челсі зараз не прості часи.

«Таке враження, що він остаточно присвятив свою кар'єру Челсі. Хотів би побачити, як це буде тривати, адже тренери змінюються. До того ж у «синіх» зараз не найкращі часи.

Ніхто не знає, що буде далі, але він ризикнув. Я мало бачив його, але впевнений, що за ті гроші, які за нього заплатили, він повинен бути чудовим гравцем», – сказав Вілсон в інтерв'ю ВВС.

Челсі на даний момент з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Додамо, що вже 21 січня лондонці зіграють на виїзді з Ліверпулем в рамках центрального матчу АПЛ (початок зустрічі о 14:30). 

У першій частині цього сезону Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.