«Він списаний. Займається переважно піаром»: Леоненко видав порцію критики на адресу Зінченка

Переглядів 9807
Дмитро Котков Дмитро Котков
6 голосів
«Він списаний. Займається переважно піаром»: Леоненко видав порцію критики на адресу Зінченка
Віктор Леоненко. Фото: Google
Віктор Леоненко дав свою оцінку грі українського футболіста Олександра Зінченка за лондонський Арсенал. Екс-форвард Динамо розкритикував підопічного Мікеля Артети.

Футбольний експерт Віктор Леоненко розкритикував лівого захисника Арсенала Олександра Зінченка.

«Він, швидше за все, списаний. Але йому ще й щастить. Японець отримав червону, Тімбер травмувався. Я так розумію, що на його місце купили Райса. Знав, що не випустять цього хлопця, який займається переважно піаром. У нього ж люди цим займаються, сам він займається піаром, а англійці вболівають. Зіна – просто піарник, та й все», – сказав Леоненко в своєму телеграм-каналі.

Також Леон додав такі слова:

«Ну зараз Райс прийшов, і я так розумію. Тут тільки диво допоможе, якщо там половина захисників зламається, тільки тоді гратиме. Ну зараз скажуть: «Він там після травми». Артета знайде, що сказати. Зінченку просто щастить, потрапив у Манчестер Сіті. Грає лише за команди, які контролюють м'яч. Його не побачиш у команді, яка відбирає м'яч».

  • Зінченко вперше за довгий час зіграв за Арсенал проти Крістал Пеласа. Українець вийшов на заміну на 89 хвилині і допоміг «канонірам» втримати переможний результат 1:0.
  • Олександр через травму литкового м'яза пропустив усі контрольні поєдинки Арсенала у літнє міжсезоння та не брав участь у переможному поєдинку першого туру АПЛ з Ноттінгем Форест (2:1).