Зінченко зіграв за Арсенал вперше за три місяці: відома оцінка українця за переможний матч «канонірів»

Переглядів 11329
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Зінченко зіграв за Арсенал вперше за три місяці: відома оцінка українця за переможний матч «канонірів»
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
26-річний український захисник Олександр Зінченко взяв участь у лондонському дербі проти Крістал Пеласа. Команда українця здобула перемогу з мінімальною перевагою.

21 серпня відбувся матч другого туру АПЛ між лондоськими Крістал Пеласом та Арсеналом. Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь «канонірів».

Український футболіст Арсенала Олександр Зінченко розпочав поєдинок на лаві запасних та вийшов на поле на 89 хвилині, замінивши Мартіна Едегора.

Після завершення матчу статистичний портал WhoScored поставив українському футболісту оцінку 6.0 за ті сім хвилин, які він зіграв у лондонському дербі.

Оцінку 6,0 отримав і Якуб Ківйор, який також вийшов на заміну. Нижче бал серед гравців Арсенала тільки у Такехіро Томіясу, гру якого через отриману ним червонку картку оцінили у 5,2.

Найкращим гравцем зустрічі було визнано центрального захисника «канонірів» Вільяма Саліба (7.9). Автор переможного голу Мартін Едегор отримав оцінку у 7.4 балів.

  • Для Зінченка це був перший офіційний матч за три місяці. 
  • Олександр через травму литкового м'яза пропустив усі контрольні поєдинки Арсенала у літнє міжсезоння та не брав участь у переможному поєдинку першого туру АПЛ з Ноттінгем Форест (2:1).