«Він уже давно не журналіст»: стала відома причина недопуску Андріюка на пресконференцію Павелка

Переглядів 913
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Він уже давно не журналіст»: стала відома причина недопуску Андріюка на пресконференцію Павелка
Андрій Павелко та Костянтин Андріюк. Колаж: FanDay.net
Прессекретар Української асоціації футболу Олександр Гливінський розповів, чому організація не акредитувала на пресконференцію Андрія Павелка відомого журналіста Костянтина Андріюка.

Низка українських ЗМІ сьогодні відмовилася брати участь у пресконференції президента УАФ Андрія Павелка на знак протесту проти того, що до неї не було допущено журналіста Костянтина Андріюка.

Сам Павелко запевняє, що до недопуску Андріюка стосунку не має. Ситуацію прокоментував речник УАФ Олександр Гливінський.

«Рішення про недопуск Андріюка приймав особисто я. Андріюк уже давно не журналіст. Людина порушує журналістські принципи, не відповідає за те, яку інформацію вона надає. Він створює дискредитаційну кампанію. Це блогерство, а не журналістика», – сказав Гливінський.

Додамо, що Андріюк відомий за своєю роботою у жанрі журналістських розслідувань, у тому числі й діяльності УАФ.

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко перебуває під слідством. Функціонера підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд арештував до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно і скористався.