«Він виходить – це одразу мінус один гравець»: фанати Шахтаря пройшлися по антигероях розгрому від Тоттенхема

Переглядів 10508
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Він виходить – це одразу мінус один гравець»: фанати Шахтаря пройшлися по антигероях розгрому від Тоттенхема
Олег Очеретько та Манор Соломон. Фото: Getty Images
Вболівальники донецького Шахтарі залишилися розлюченими та розчарованими після розгромної поразки від лондонського Тоттенхему в благодійному поєдинку (1:5).

У неділю, 6 серпня, донецький Шахтар зазнав розгромної поразки від лондонського Тоттенхему в благодійному матчі (1:5).

Вболівальники українського клубу залишилися розлючені грою та результатом, але найбільше дісталося головному тренеру Шахтаря Патріку ван Леувену.

Vladyslavchertovskyi: «Це знущання, а не гра. Призначення Ван Леувена було помилкою».

Rodion_aznaurov: «Від Йовічевича привітання. Не буду більше дивитися матчі поки цього Леувена не змінять. Немає ні команди, ані емоцій. Бездушний манекен може на лавці й безкоштовно сидіти».

Romabylava08: «Нідерландська школа!».  

Denis.shokur: «Ганьба керівництву, що призначили такого тренера. Поки діє трансферне вікно ще можна знайти когось йому на заміну. Трансферна кампанія по гравцях хороша вийшла, хочу бачити їх на полі, а не на лавці».

Maest_ro08: «Перестаньте знущатися з вболівальників. Виженіть цього невдаху та знайдіть нормального тренера який підніме свою дупу з лавки, і зробить хоч щось для того, щоб покращити гру команди. Чи вам необхідно побачити розгроми в ЛЧ, щоб зрозуміти, що він як тренер дно?».

Також фанати виступають за серйозну чистку в складі команди та називають прізвища футболістів, які не тягнуть рівень Шахтаря.

Rozlutskyi: «Треба звикати до таких рахунків, з тренером, який свою дупу не може підняти з лави запасних. Який награє Топалова, та Сікана зліва, не дає грати крутому Кастільйо, а випускає нулячого Криськіва та бездарного Очеретько».  

Ache12l15: «Не розумію що в команді роблять половина людей. Очеретько виходить – це одразу мінус один гравець, людина вихованець команди, повернулась з оренди, другий рік з першою командою, а рівень гри U-12». 

Alex_zbykovskyi: «Кащук – це рівень УПЛ як максимум. Опорника не вистачає капець як. Кастільйо - молодець, треба довіряти. Судакова теж не вистачає. Нема кому вести гру без нього. Лемкін – непогано. Бразильці – теж поки рівня УПЛ, не більше».

Dimitriy_2134: «Мені здається, що потрібно перестати дмухати в попу нашим футболістам тільки тому, що він українець. Ну не заслуговують вони грати у старті. Я розумію там одного-двох випустити, але коли така кількість молодих об'єктивно не високого рівня нічого хорошого на команду не чекає».

  • Шахтар свій поєдинок третього туру УПЛ зіграє у понеділок, 14 серпня, проти ФК Олександрія.
  • Сезон в АПЛ для лондонської команди стартує у неділю, 13 серпня, грою з Брентфордом. Проте перед цим на команду Ангелоса Постекоглу чекає товариська гра з Барселоною, що відбудеться у вівторок, 8 серпня.