«Він викликає головний біль у тренера»: відомо, чим ексдинамівець Вербич засмутив Панатінаікос

Переглядів 638
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Він викликає головний біль у тренера»: відомо, чим ексдинамівець Вербич засмутив Панатінаікос
Беньямін Вербич. Фото: Google
Ексдинамівець Беньямін Вербич, від якого багато чого очікували в Панатінаїкосі, після відсутності мотивації на тренуваннях дає грецькій пресі підґрунтя для роздумів щодо свого майбутнього у Афінах.

Вінгер та колишній динамівець Беньямін Вербич після першого сезону в Панатінаїкосі розчарував грецьку пресу. В Афінах вважали, що словенець виправиться у новому сезоні, але не все йде так гладко:

«Перші тренування показують, що Вербич не може знайти себе. Головний тренер Панатінаїкоса Іван Йованович опинився у скрутному становищі». 

Зазначається, що ситуацію намагався владнати агент вінгера Амір Руснік:

«Подивімося на ситуацію з самого початку. Агент Вербича, можливо, виправдовував його і перед клубом, і перед тренером, маючи за спиною співвітчизників Вербича. Можливо, друге місце в Суперлізі - це не те місце, яке одразу ж спалює гравців, але у випадку з Вербічем це може бути виключенням з правил».

Втім, те, що вважалося тимчасовою причиною, схоже, стає постійним негараздом:

«Зараз словенський вінгер не показує те, що схоже на гру «зелених». Ставлення, відсутність мотивації на тренуваннях і семизначна сума контракту, які викликають «головний біль» у тренера Йовановича».

Наостанок видання Sportime зазначає, що повернення Айтора, який відновлюється від розриву хрестоподібних зв’язок, прихід Філіпа Джуріча та (теоретична) важливість Бернарда можуть витіснити 29-річного словенського вінгера з обойми.

  • Раніше повідомлялося, що особисті проблеми вінгера відобразилися на його виступах.
  • Вербич був гравцем Динамо з 2018 по 2022 рік. За цей час він провів за киян 121 матч, у яких забив 37 голів і зробив 23 результативні передачі.
  • На старті минулого сезону 29-річний словенець перейшов до Панатінаїкоса на правах вільного агента. У 29 поєдинках Вербич відзначився трьома голами та одним асистом.
  • Його контракт із клубом чинний до 30 червня 2025 року, а Transfermarkt оцінює гравця у три мільйони євро.
  • За неофіційною інформацією, Вербич отримує в Афінах один мільйон євро на рік.