«Мені некомфортно про це казати»: ексзірка Динамо Вербіч розставив крапки над «і» у скандалі з його дівчиною

Переглядів 21147
Ілля Деулін Ілля Деулін
10 голосів
«Мені некомфортно про це казати»: ексзірка Динамо Вербіч розставив крапки над «і» у скандалі з його дівчиною
Беньямін Вербич та Альвіна Царенко. Фото: Instagram
Розставання з партнеркою Альвіною Царенко для Беньяміна Вербіча було дуже «брудним», оскільки колишня дівчина та матір його сина часто паплюжила вінгера в соцмережах і писала про нього негідні речі.

Колишній вінгер київського Динамо, а нині гравець грецького Панатінаїкоса Беньямін Вербич у коментарі словенському виданню Ekipa SN розповів про особисті проблеми, спричинені розставанням зі своєю дівчиною. 

Раніше Альвіна Царенко заявила, що словенець мав стосунки з трансгендером, а їй самій погрожують кілером. Також вона повідомила про свої нові відносини з «дуже відомим футболістом».

Вербич зізнається, що йому важко говорити на цю тему:

«Очевидно, мені некомфортно про це говорити. Я рідко коментував цю тему, бо впевнений, що це було б неповагою до мого сина. Ці речі його взагалі не стосуються, він ні в чому не винен, тому я не хочу його більше обтяжувати».

Також ексгравець Динамо поділився з журналістами своїм станом:

«Мені точно було важко. Як професійний спортсмен, я багато часу приділяю тренуванням, фізичній підготовці – перемикатися між цим і особистим життям складно. Я впевнений, що треба позитивно дивитися вперед і вчитися на помилках, але в той же час не надто озиратися назад. Тільки так можна вийти з подібних проблем.»

Беньямін Вербич. Фото: Google

Вінгер зазначає, що пережити дані негаразди йому допомогли одноклубники зі Словенії: Андраж Шпорар та Адам Черин. 

«Ми всі розуміємо, наскільки легше, коли ти можеш покластися на своїх одноклубників, які також є твоїми друзями в чужій країні. Вони мені дуже допомогли, ми багато часу проводили разом. У такі моменти ти бачиш, наскільки важливі хороші друзі».

Також підтримку Вербичу, за словами самого словенця, висловили і клуб, і національна збірна в особі головного тренера Матьяжа Кека. Вінгер провів розмову з тренером, в якій наставник дав гравцю декілька важливих порад.

  • Беньямін Вербич після початку повномасштабного вторгнення росії залишив київське Динамо та на правах оренди приєднався до варшавської Легії.
  • Польський клуб залишив влітку 2022 року, після чого підписав трирічний контракт з Панатінаїкосом.
  • В сезоні 2022/2023 провів за грецьку команду 29 матчів, в яких забив три голи.