«Він заявляв одне, а підписав контракт із союзником росії»: Федорчук не здивований вибором Петракова

Переглядів 1655
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він заявляв одне, а підписав контракт із союзником росії»: Федорчук не здивований вибором Петракова
Олег Федорчук. Фото: Google
Відомий футбольний український тренер Олег Федорчук висловився щодо заявки збірної Вірменії на матчі відбору до Євро, до якої потрапили чотири футболісти з російського чемпіонату. А викликав їх Олександр Петраков.

Колишній тренер Таврії, Миколаєва та Полтави Олег Федорчук в ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net прокоментував рішення головного тренера збірної Вірменії Олександра Петракова викликати гравців із чемпіонату росії.

«Нам давно настав час відійти від ілюзій щодо свідомості спортсменів, артистів. Це дуже специфічні професії, які мають на увазі під собою замкнене коло спілкування. Я працюю у футболі 46 років і знаю інтелектуальний рівень футболістів та тренерів, чим вони живуть. Повірте мені, багато речей вони не так інтерпретують, як воно насправді відбувається.

І те, що найпатріотичніший Тимощук виявився не на тому березі – це вам яскрава ілюстрація. Так само і по Петракову, він заявляв одне, а підписує контракт із союзником росії, яка передавала зброю. Або він не знає цього, або він тоді був нечесний», — заявив Федорчук.

Матч відбору Євро-2024 Вірменія - Туреччина відбудеться 25 березня у Єревані.

Зазначимо, що окрім Туреччини вірменам від керівництвом Олександра Петракова в рамках групи D треба буде зіграти з національними командами Хорватії, Вельсу та Латвії.