«Виникають питання»: Вацко звинуватив Дніпро-1 та Шахтар у хитрощах у боротьбі за чемпіонство УПЛ

Переглядів 4836
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Виникають питання»: Вацко звинуватив Дніпро-1 та Шахтар у хитрощах у боротьбі за чемпіонство УПЛ
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий футбольний коментатор і журналіст Віктор Вацко завив про те, що Дніпро-1 і Шахтар у боротьбі за чемпіонство в УПЛ не соромляться вдаватися до різних хитрощів.

Журналіст пригадав епізод у матчі Дніпро-1 - Динамо (0:1), в якому з поля не був вилучений Домінго Бланко за грубий фол на Віталії Буяльському. Також сумніви у Вацка викликав перший пенальті у грі дніпрян із Металістом 1925 (3:0).

«Це вже був другий матч, у якому виникають питання до рішень арбітрів на користь дніпрян. Невидалення Бланко з Динамо. Пенальті з Металістом 1925. Усі, хто перебувають у гонці за 40 мільйонами, все помічають».

На думку Вацка, Шахтар, своєю чергою, продовжує маніпуляції з календарем у чемпіонаті України, хоча вже й вилетів із єврокубків, і не має алібі цим діям.

«Якщо Дніпро-1 люблять арбітри, то Шахтар застосовує свої методи. Клуб перенесений матч із ФК Львів переставив на вигідну собі дату. Шахтар проведе цю гру на Арені Львів між матчем 20-го туру УПЛ з Металістом і 21-го з тим же Львовом», - сказав журналіст у програмі Вацко on air.

Нагадаємо, що свої домашні поєдинки в поточному сезоні Шахтар проводить на Арені Львів. Таким чином, "гірники" проведуть фактично три поспіль домашні ігри.

  • Металіст (8.04);
  • ФК Львів (13.04);
  • ФК Львів (16.04).

Шахтар мав провести гостьовий матч зі Львовом у 6-му турі УПЛ 8 жовтня 2022 року. Тоді на прохання донецького клубу гру було перенесено на невизначений термін. Шахтар 5 і 11 жовтня грав матчі групового етапу Ліги чемпіонів із Реалом.