«Вирішив не догравати останні хвилини»: один з героїв Шахтаря у матчі із Зорею розповів, коли відновиться після травми

Переглядів 1213
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Вирішив не догравати останні хвилини»: один з героїв Шахтаря у матчі із Зорею розповів, коли відновиться після травми
Артем Бондаренко. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Артем Бондаренко розповів, наскільки серйозною виявилась травма, яку він отримав в сьогоднішньому поєдинку проти луганської Зорі (3:0).

Півзахисник донеччан Артем Бондаренко отримав пошкодження у сьогоднішній грі 28-го туру, в якому Шахтар розгромив Зорю. Один з голів у цій грі забив сам Артем, проте недограв матч до кінця. 

Через те, що на момент отримання травми головний тренер «гірників» використав усі п'ять замін команді довелося догравати удесятьох. 

Більше детально про серйозність пошкодження 22-річний півзахисник розповів у ефірі ютуб-каналу ПроФутбол Digital.

«Просив заміну, бо трохи схопила задня поверхня. Думаю, це не надто серйозно. Декілька днів відпочинку, і буду як новенький. Вирішив не догравати останніх хвилин, щоб не створити собі великих неприємностей»

Голи матчу Зоря – Шахтар можна переглянути у телеграм-каналі FanDay.net.

Бондаренко висловився і стосовно чемпіонських перегонів, які стали мати менше інтриги після сьогоднішньої поразки Дніпра-1 Ворсклі.

«Намагаємось не дивитися на результати Дніпра-1, але ми не можемо не враховувати й говорити, що ми не знали про поразку дніпрян від Ворскли. Ми всі знали та розуміли, що це добрий шанс вийти вперед. Тому ви й побачили такий настрій команди.

Ми знаємо турнірну ситуацію. Повільними кроками рухаємося до своєї мети – чемпіонства. У наступному турі ми віддамо всі сили й намагатимемося перемогти», – прокоментував Бондаренко.

Цього сезону Артем провів 36 матчів за Шахтар у всіх турнірах, у яких забив сім голів та зробив п'ять гольових передач.

Донеччанам достатньо не програти у наступній грі Дніпру-1, щоб стати чемпіоном України. Надпринциповий матч відбудеться на Арені Львів у неділю, 28 травня. Гра розпочнеться о 15:00.