Вісім гравців Дніпра-1 отруїлися у Греції: джерело розкрило деталі надзвичайної ситуації напередодні матчу ЛЧ

Переглядів 1229
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Вісім гравців Дніпра-1 отруїлися у Греції: джерело розкрило деталі надзвичайної ситуації напередодні матчу ЛЧ
Гравці та персонал Дніпра-1. Фото: СК Дніпро-1
Відомий український коментатор Володимир Звєров повідомив, що вісім футболістів Дніпра-1 отруїлися в Греції напередодні гри з Панатінаїкосом у кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок, 1 серпня, відбудеться матч-відповідь між Панатінаїкосом та Дніпром-1 в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Матч розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Відомий коментатор Володимир Звєров повідомив, що учора ввечері відчули симптоми отруєння близько 15 представників дніпровського клубу.

«Учора ввечері стало зле 15 представникам українського клубу. Усі вони відчували симптоми отруєння. Серед них – вісім футболістів! Зрозуміло, що їхня участь у вечірній грі під великим питанням.

Симптоми отруєння відчували навіть ті представники делегації клубу, які не вечеряли разом з командою у афінському готелі. А лише пили воду і їли банани, які сторона-організатор залишила для гостей у роздягальні».

Наразі в українській команді триває розслідування. Адміністрація клубу наразі сама займається закупівлею продуктів у місцевому магазині.

Також у Дніпрі-1 незадоволені, як їх зустріли представники Панатінаїкоса у Греції. 

«Наприклад, після тренування у роздягальні Дніпра-1 не було рушників. А ще - автобус, який перевозив команду до готелю, запізнився на 30 хвилин і замість прямої очевидної дороги до готелю, почав довго блукати», – йдеться у телеграм-каналі Звєров Про Футбол. 

  • У першому поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Дніпро-1 програв Панатінаїкосу з рахунком 1:3.
  • У третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів переможця пари Панатінаїкос/Дніпро-1 чекає зустріч з французьким Марселем.
  • Команда, що вилетить у другому раунді кваліфікації ЛЧ зіграє у третьому раунді відбору до Ліги Європи з чеською Славією.