«Вітаю весь Житомир з перемогою»: Будківський назвав причини тріумфу Полісся в матчі проти Олександрії

Переглядів 2242
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Вітаю весь Житомир з перемогою»: Будківський назвав причини тріумфу Полісся в матчі проти Олександрії
Пилип Будківський. Фото: Полісся
Основний форвард житомирського Полісся Пилип Будківський поділився своєю думкою стосовно розгромної перемоги підопічних Калитвинцева у матчі з Олександрією.

Форвард Полісся Пилип Будківський прокоментував розгром Олександрії (3:0) у п’ятому турі УПЛ. Нападник пояснив, чому новачку найвищого українського дивізіону вдалося вирвати перемогу.

 «На початку другої половини вони подекуди мали ініціативу, а вже потім ми її перехопили та забили спочатку один, потім другий. Полегшало, а потім уже довели гру до розгрому. Я вітаю весь Житомир та всіх уболівальників із перемогою. Це дуже важлива перемога, продовжуватимемо працювати далі».

Будківський назвав основну причину такого вдалого результату.

«Думаю, такого результату вдалося досягти завдяки тому, що ми додали попереду. Десь були трохи агресивнішими, а десь трохи холоднокровніше реалізовували моменти. Свіжі футболісти, які вийшли на заміну, допомогли, ми разом здобули цю перемогу», — сказав Будківський.

  • Після цього матчу Олександрія з сімома очками в активі іде на шостому місці в турнірній таблиці УПЛ.
  • Полісся, набравши дев'ять балів, піднялося на третю позицію в чемпіонаті України. 
  • Попереду житомирської команди тільки Чорноморець (також дев'ять очок) та Рух (10 балів). Але одесити та львів'яни мають ще по грі в запасі.