Не вразив Вернидуба: відомий форвард Кривбасу перейшов у Карпати

Переглядів 1267
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Не вразив Вернидуба: відомий форвард Кривбасу перейшов у Карпати
Олексій Хобленко. Фото: ФК Карпати
Першим зимовим новачком львівських Карпат став нападник криворізького Кривбасу Олексій Хобленко. Контракт між львівським клубом та Хобленком набирає чинності 1 січня.

Карпати уклали піврічну орендну угоду з Кривбасом, яка передбачає можливість повноцінного викупу 28-річного футболіста після завершення оренди. Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Новобранець Карпат розпочав займатися футболом на Сумщині, потім потрапив у академію київського Динамо. За основу біло-синіх Хобленко так і не зіграв, а в УПЛ дебютував у складі Говерли. 

Наступні три сезони форвард провів у Чорноморці, після чого вирушив закордон, де грав за Лех із Познані та Динамо-Брест, з яким виграв чемпіонат та Суперкубок Білорусі.

У 2020 році нападник повернувся в Україну і виступав за Дніпро-1, а згодом перейшов у норвезький Стабек. Також в активі Хобленка є виступи за естонську Левадію. 

Влітку 2021 року Хобленка орендував, а пізніше і викупив Кривбас. У поточному сезоні форвард провів вісім матчів за команду Юрія Вернидуба у Прем’єр-лізі та відзначився одним забитим м’ячем.

Нагадаємо, що Карпати у першій частині сезону зайняли друге місце у групі А Першої ліги. Навесні команда буде боротися за путівку до УПЛ.

X