Владислав ЗУБКОВ: «Ми навіть не встигли відчути, що маємо кількісну перевагу»

Переглядів 124
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Наставник «Реал Фарми» задоволений виїзною нічиєю в поєдинку з «Оболонню-Броварем» і розповів про загострення боротьби на чолопку турнірної таблиці

— Владиславе Вікторовичу, в дебютному поєдинку нинішнього сезону ваша команда спромоглася відібрати очки в «Оболоні-Броваря». Як гадаєте, «суха» нічия — справедливий підсумок зустрічі?

— Гадаю, що рахунок цілком закономірний. Моментами ми виглядали цікавіше, моментами — вони, але загалом на перемогу ніхто із суперників не награв. Хочу відзначити, що наша команда хотіла перемогти, проте нам не вистачило досвіду, щоби дотиснути «пивоварів» і взяти три пункти. Зрештою, результатом ми задоволені.

— Після вилучення футболіста столичної команди, у вас, часом, не виникло відчуття, що в більшості «Реал Фармі» вдасться дотиснути конкурента?

— Звичайно, були такі емоції, адже завдання значно полегшилося. Але гра складалася таким чином, що від неї можна було очікувати будь-чого. Зрештою, за кілька хвилин нас також нагородили «червоним світлом», і склади вирівнялися. Якби, скажімо, ми трохи більше часу пограли в більшості, тоді, можливо, нам би вдалося зачепитися за перемогу, а так… Ми навіть не встигли відчути, що маємо кількісну перевагу.

— Коли їхали до Києва, сподівалися, що зможете взяти бодай пункт, адже в рідних стінах «біло-зелені» не втратили жодного очка?

— Так, ми знали, що в Києві нинішньої першості ще нікому не вдалося розжитися очками. Та ми були впевнені у власних силах, налаштовувалися рішуче. Можу сказати, що наші хлопці молодці, виклалися сповна, суворо дотримуючись плану на гру. Зрештою, зустріч показала, що ми перебуваємо в непоганій формі, й можемо дати бій лідеру чемпіонату.

— Після того, як ви відібрали очки в «пивоварів», боротьба на верхівці «турнірки» значно загострилася, й тепер відстань між першою та четвертою сходинкою складає всього сім пунктів. Як гадаєте, в другому колі «Реал Фармі» до снаги втримати високий темп і фінішувати в трійці найкращих?

— А чому б і ні? Гадаю, наша команда готова до серйозної боротьби, й наразі відстаємо від третього «Кременя» лише на три пункти. Зрозуміло, що таку перевагу за друге коло цілком можливо нівелювати. Щоправда, й наші суперники це розуміють, отож розкидатися очками ніхто не збирається. Потрібно також відзначити, що боротьба розгорнулася не лише за розподілення міст у четвірці, а й за чемпіонство. Оболонці вже не є такими очевидними фаворитами, бо на перемогу в чемпіонаті тепер усерйоз претендують щонайменше троє колективів.

Роман КИРІЄНКО.