«Вони чомусь не до кінця розуміють»: тренер Зорі назвав причини втрати очок у матчі з Колосом

Переглядів 593
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Вони чомусь не до кінця розуміють»: тренер Зорі назвав причини втрати очок у матчі з Колосом
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Зоря
Головний тренер луганської Зорі Патрік ван Леувен підбив підсумок перенесеного матчу сьомого туру з ковалівським Колосом, який завершився внічию з рахунком 2:2.

На післяматчевій пресконференції Ван Леувен назвав причини нічийного результату

«Ми хотіли виграти, та прагнули цього до останньої хвилини. Знову наші помилки повторюються, пропустили два м’ячі зі стандартів. Футболісти повинні бути готовими до будь-якого розвитку подій. На жаль, вони чомусь не до кінця розуміють деякі момент і не можуть вірно до них підійти», – цитує вван Леувена клубна пресслужба.

Також тренер луганської команди зазначив, що гравців впливає повітряна тривога, через яку матч було перервано. 

«Під час цього матчу у нас вперше загула сирена повітряної тривоги. Після її закінчення нас випустили на поле і знову треба було входити у гру, це трошки збиває з пантелику, якщо чесно. Але змогли забити, це добре. Також пізніше були проблеми з освітленням. Ми всі проблеми отримали під час останнього поєдинку, до цього таких інцидентів з нами не було, хоча багато команд з таким вже зіштовхувалися».

Після 15 матчів Зоря має 28 очок і розташовується на четвертому місці, відстаючи від Динамо на два залікові пункти. Колос набрав 20 очок і знаходиться на шостій сходинці турнірної таблиці УПЛ.