«Вони навряд чи протримаються разом більше двох років»: найдорожчий гравець в історії Шахтаря отримав вирок

Переглядів 1145
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Вони навряд чи протримаються разом більше двох років»: найдорожчий гравець в історії Шахтаря отримав вирок
Бернард. Фото: Google
Бразильський півзахисник Панатінаїкоса Бернард ймовірно залишиться в грецькій команді на цей сезон. Проте, є великі шанси на відхід ексгравця Шахтаря наступного року.

Бернард вийшов в стартовому складі у нещодавньому матчі Панатінаїкоса з Дніпром-1 (3:1) у другому раунді кваліфікації до Ліги чемпіонів. Очікується, що у грі-відповіді, яка пройде першого серпня бразилець знову вийде на поле з перших хвилин.

Головний тренер афінської команди Іван Йованович розраховує на нього, оскільки його рівень вище, ніж у грецького футболу.

Проте, зарплата у розмірі близько 2.5 мільйонів євро на рік, яку отримує Бернард і яка поставила Панатінаїкос у глухий кут цього року, є фактором, який змушує клуб розглядати варіанти припинення стосунків.

«Зараз все йде до того, що Панатінаїкос і Бернард навряд чи будуть разом довше, ніж 2 роки з моменту підписання контракта», – повідомило видання Sportime.

Однак зазначається, що грецькому клубу навряд чи вдастся продати футболіста, оскільки важко буде знайти команду, яка зможе заплатити гроші Панатінаїкосу та самому Бернарду.

Можливим місцем призначення гравця може стати Бразилія, але такий варіант буде життєздатним лише наступного літа.

  • Бернард перейшов у Шахтар із бразильського Атлетіко Мінейро за 25 мільйонів євро в серпні 2013 року. Цей трансфер є найдорожчим в історії «гірників».
  • Футболіст провів у складі донеччан 157 матчів, в яких забив 28 м'ячів і віддав 35 результативних передач.
  • Влітку 2018 року бразилець залишив клуб на правах вільного агента і перейшов в Евертон.
  • На старті минулого сезонку 30-річний бразилець перейшов до Панатінаїкосу.
  • У 35 матчах він забив два голи і зробив п'ять асистів.