«Вони пішли надто пізно»: німецький тренер висловився про Зінченка, Коноплянку, Циганкова та Ярмоленка

Переглядів 22432
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Вони пішли надто пізно»: німецький тренер висловився про Зінченка, Коноплянку, Циганкова та Ярмоленка
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Колишній німецький головний тренер Дніпра Бернд Штанге поділився думкою про гравців збірної України: Андрія Ярмоленка, Євгена Коноплянку, Віктора Циганкова та Олександра Зінченка.

Бернд Штанге, який очолював Дніпро з 1995 до 1996 року, зізнався в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net, що високо цінує гру Зінченка та Циганкова.

«Це чудові хлопці з гарною школою. Зінченко – лідер Арсеналу, сучасний та грамотний футболіст. Циганков, гадаю, показав себе і заслужив на запрошення найкращих клубів».

На думку колишнього тренера, Ярмоленко та Коноплянка пізно залишили українські клуби і це завадило їм розкритися в Німеччині.  

«Ярмоленко та Коноплянка… Вони пішли надто пізно, це було більше про гроші, у німецькому футболі їх треба було пробувати молодшими», – сказав Штанге.

  • Коноплянка відіграв за Краковію у всіх турнірах 26 матчів, забив чотири голи та віддав дві результативні передачі.
  • Зінченко провів за Арсенал 33 поєдинки, відзначився одним забитим м'ячем та двома асистами.
  • Ярмоленко зіграв за Аль-Айн 33 гри, 12 разів відзначився у воротах суперників та шість разів після його паса забивали партнери.
  • Циганков за пів сезону в Жироні виходив на поле 19 разів і зумів записати на свій рахунок три голи та шість результативних передач.