«Вони показали свою справжню індивідуальність»: Ребров назвав головну причину успіху Аль-Айну

Переглядів 7814
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Вони показали свою справжню індивідуальність»: Ребров назвав головну причину успіху Аль-Айну
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров проаналізував гру своєї команди в матчі проти Хаур-Факкану, де його підопічні здобули вольову перемогу з рахунком 2:1.

У п'ятницю Аль-Айн вдома реабілітувався за поразку від Шабаб Аль-Ахлі (1:2) минулого туру і здолав Хаур-Факкан. «Бос» пропустив першим, але зумів виявити характер і зрештою забрати три очки.

Ребров відмітив цінність трьох залікових пунктів та похвалив свою команду за продемонстрований характер.

«Три очки, здобуті командою у сьогоднішньому матчі, були дуже важливими для нас. Нелегко пропустити гол на початку і почати повертатися в гру».

Також український тренер зауважив, що якби не бажання його підопічних, то досягнути позитивного результату не вдалося б.

«Я дуже задоволений грою гравців команди у сьогоднішньому матчі, які показали сильне бажання перемогти. Усі доклали великих зусиль, щоб здобути три очки, а у другому таймі вони показали свою справжню індивідуальність», – заявив Ребров прес-службі Аль-Айну.

Варто зазначити, що за Аль-Айн виступає капітан збірної України Андрій Ярмоленко. У цьому матчі він відіграв 66 хвилин, але не відзначився гольовими діями.

Команда українця певний час вийшла на друге місце в турнірній таблиці Про-Ліги. У наступному турі команда Реброва зіграє проти Аль-Шаржа.