«Чемпіон» постане з руїн: Шевченко дав старт відбудові стадіону в незламному Ірпені

Переглядів 7278
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Чемпіон» постане з руїн: Шевченко дав старт відбудові стадіону в незламному Ірпені
Андрій Шевченко. Фото: instagram
Легенда українського футболу Андрій Шевченко сповістив про початок реконструкції стадіону «Чемпіон» в Ірпені під Києвом, який постраждав під час агресії з боку росії.

У вересні Шевченко побував в Ірпені та пообіцяв меру міста Олександру Маркушину допомогти з реконструкцією стадіону, на якому Андрій Миколайович брав участь в дитячих турнірах.

На прохання Шевченка першим відгукнувся Мілан, який допоміг легенді клубу зібрати 150 тисяч євро з потрібних 600 тисяч. на відбудову.

«Я приїхав на цей зруйнований снарядами стадіон і побачив, як по полю, не звертаючи уваги на великі чорні воронки, бігають з м'ячем діти.

Ворогу вдалося знищити футбольний майданчик, але не пристрасть наших дітей до улюбленої гри.  Тоді я зрозумів, що маю відновити цей стадіон, і ми це обов'язково зробимо», – написав Шевченко в Instagram.

Володар «Золотого м'яча» 2004 року з моменту нової фази російської агресії в Україні кілька разів відвідував Україну, взявши під своє крило кілька гуманітарних проектів.

46-річний Шевченко є одним із публічних голосів України на міжнародній арені в якості амбасадора фандрейзингової платформи UNITED24, яку запустив президент України Володимир Зеленський.